En tillbakablick på året man helst vill glömma

Casper

En tillbakablick på året man helst vill glömma

Undrar hur många gånger ord som corona och covid nämnts i samtal mellan människor under det gångna året? Eller hur många gånger vi hört att det blir en annorlunda {valfri högtid eller ledighet} i år? Självklart har 2020 varit ett både märkligt och omtumlande år, även för oss på DET. Vi, som så många andra, har fått lära oss nya sätt att jobba, tänka och vara på. Trots allt elände viruset har skapat, har vi som företag ändå haft ett bra år. Men annorlunda. Trots både inbromsningar och stoppade marknadsinsatser.

Nya kunder. Trots distans.

Vi har lyckats få en rad nya kunder. Några som vi initialt bara träffade digitalt. Vi har fått hjälpa Hyresgästföreningen i Stockholm att ”Stoppa bostadskaoset”, bidragit till att minska smittspridningen bland unga i Halland genom att föreslå ”En lagom kul sommar”. Vi har fått möjlighet att stötta organisationen Storasyster i deras viktiga arbete mot sexuella trakasserier med ”Tänk dig ett samhälle utan sexuella övergrepp. Det gör vi”. Under konceptet ”Välkommen in i friska luften” har vi precis rullat ut den första kampanjen för Blueair på flera marknader. Ett svensk innovativt företag som gör världsledande luftrenare. Förutom nöjet att jobba med våra befintliga spännande uppdrag som till exempel ICHBs ”Klimatrenoverarna”, Svensk Byggtjänst och Fazer bröd.

Här hittar du några av de jobb vi gjort under året. Vi hoppas att du ska gilla vad du ser och vi ser fram emot att kunna få träffa dig ”på riktigt” snart. Därför önskar vi dig av hela vårt hjärta God Jul och ett Gott Nytt År. Ett år vi får hoppas kommer att bli gott på riktigt.

Dela och få bra karma